اولین جلسه کارگروه ذخایر احتیاطی سیب‌زمینی در کرمانشاه برگزار شد
کد خبر : ۸۱۱۳۷۶
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
-
زمان : ۰۲:۳۸
|
دسته بندی: گردشگری

اولین جلسه کارگروه ذخایر احتیاطی سیب‌زمینی در کرمانشاه برگزار شد

کرمانشاه- نخستین جلسه کارگروه ایجاد ذخایر احتیاطی سیب‌زمینی استان کرمانشاه به‌منظور مدیریت بازار و کنترل نوسانات قیمت این محصول پرمصرف در نیمه دوم سال برگزار گردید.

به گزارش پول و تجارت، اولین جلسه کارگروه ایجاد ذخایر احتیاطی سیب‌زمینی استان کرمانشاه با حضور صفایی مدیر تعاون روستایی استان، شریفی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان، آشتاب سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان، سهرابی رئیس اداره بازرگانی تعاون روستایی استان و نمایندگان انجمن ملی سیب‌زمینی‌کاران استان بعد از ظهر یکشنبه در سالن جلسات شهید رستمی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه برگزار گردید.

در این نشست، صفایی مدیر تعاون روستایی استان با تأکید بر اهمیت ذخیره‌سازی سیب‌زمینی اظهار کرد: سیب‌زمینی از کالاهای پرمصرف و اساسی سبد غذایی مردم محسوب خواهد گردید و اجرای طرح ذخایر احتیاطی نقش مهمی در تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش نامتعارف قیمت این محصول در نیمه دوم سال دارد.

وی در ادامه دستورالعمل ایجاد ذخایر احتیاطی سیب‌زمینی از طریق مشارکت تشکل‌ها و بخش خصوصی برای سال ۱۴۰۴ را برای حاضران تشریح کرد.

در پایان جلسه، اتحادیه تعاونی‌های روستایی استان به عنوان مباشر اجرایی طرح ایجاد ذخایر احتیاطی سیب‌زمینی انتخاب گردید و مقرر گردید این اتحادیه نسبت به انعقاد قرارداد با ذخیره‌سازان استان اقدام کند تا زمینه تأمین به‌موقع نیاز بازار فراهم شود.

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه