پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است
کد خبر : ۸۱۱۹۸۶
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
-
زمان : ۱۳:۴۵
|
دسته بندی: اسلایدر

پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی تبریز دارای ظرفیت‌های بی‌نظیری است

تبریز- رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور بیان کرد: این پژوهشکده ظرفیت آن را دارد که به‌عنوان یک مرجع علمی و قطب تخصصی در کشور شناخته شود.

به گزارش پول و تجارت، محمدعلی ابراهیمی روز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی با اشاره به توانمندی‌ها و زیرساخت‌های موجود در این مجموعه افزود: آزمایشگاه‌ها و امکانات خیلی خوبی در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی وجود دارد و دستاوردهای علمی آن در سطح جهانی نیز قابل توجه هست.

وی خاطرنشان کرد: به‌تازگی چندین پژوهشگر از کشور ونزوئلا برای آموزش‌های تخصصی به این مرکز ارجاع داده شدند که از دوره‌های آموزشی ارائه شده رضایت کامل داشتند.

رئیس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور نیز از انتصاب محمدامین حجازی به‌عنوان معاون پژوهشی و انتقال فناوری پژوهشگاه خبر داد و افزود: آقای حجازی به‌زودی به مجموعه پژوهشگاه کشاورزی خواهند پیوست تا از دانش و تجربیات ارزشمند ایشان بهره‌مند شویم.

وی با اشاره به تغییر مدیریت در پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی اظهار کرد: بزرگ‌ترین خدمت به یک مدیر، آن هست که فردی توانمند و کاربلد جایگزین او شود. آقای گلکاری که به‌عنوان مدیر جدید این مجموعه منصوب شده‌اند، سابقه طولانی در حوزه پژوهش و مدیریت در پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی کشور دارند و قطعاً روزهای درخشانی پیش‌روی پژوهشکده خواهد قرار دارای بود.

ابراهیمی نیز از یوسف نامی، عضو هیئت‌علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی و صنایع غذایی، به‌دلیل قرار گرفتن برای دومین سال پیاپی در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان تقدیر کرد و افزود: افتخاراتی از این دست نشان‌دهنده ظرفیت علمی بالای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی در تبریز هست.

وی در پایان با تأکید بر نقش تبریز در توسعه علمی کشور بیان کرد: مرکز نوآوری صنایع غذایی در تبریز امکان داردد به مرکزی برای انجام پژوهش‌های نوین و کاربردی در سطح ملی تبدیل شود.

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه