علیزاده: نانوایی های تولید نان کامل در ۵ شهر کرمان مستقر شدند
کد خبر : ۸۱۲۳۹۸
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۷/۲۸
-
زمان : ۱۷:۱۱
|
دسته بندی: اسلایدر

علیزاده: نانوایی های تولید نان کامل در ۵ شهر کرمان مستقر شدند

کرمان- رئیس اداره فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان از استقرار نانوایی‌های تولید نان کامل در پنج شهرستان این استان خبر داد.

به گزارش پول و تجارت، قدسیه علیزاده، بعد از ظهر دوشنبه به خبرنگاران بیان کرد: نانوایی‌های تولید نان کامل در شهرهای کرمان، زرند و رفسنجان، بردسیر و رابر مستقر شده اند.

وی افزود: آدرس نانوایی‌های دارای مجوز تولید نان کامل در استان کرمان، به طور کامل در سایت سازمان غله و دانشگاه علوم پزشکی کرمان درج شده هست.

وی از طراحی یک برچسب و لوگوی شناسایی برای این نانوایی‌ها خبر داد و بیان کرد: به زودی این نانوایی‌ها با نصب برچسب و لوگوی ویژه، به راحتی برای عموم مردم قابل شناسایی خواهند قرار دارای بود.

رئیس اداره فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تعریف نان کامل بیان کرد: این نان که به نان سبوس‌دار نیز معروف هست، از آرد کامل گندم تهیه خواهد گردید و ویژگی آرد کامل این هست که شامل تمام قسمت‌های دانه گندم «سبوس، جوانه و آندو سپرم» هست و برخلاف آرد سفید، هیچ بخشی از دانه طی فرآیند آسیاب حذف نخواهد گردید.

علیزاده، ادامه داد: این نان به خاطر دارا بودن سبوس و جوانه، غنی از فیبر، ویتامین‌ها «مانند گروه B و E»، مواد معدنی «مثل آهن، منیزیم و روی» و آنتی‌اکسیدان‌ها هست.

رئیس اداره فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در مورد ویژگی‌ها و فواید نان کامل بیان کرد: نان کامل دارای رنگ تیره‌تر، بافت متراکم‌تر و سنگین‌تر، طعم قوی‌تر و غنی‌تر و ارزش غذایی بالا هست و تأثیر مثبتی بر سلامت گوارش، کنترل قند خون و کاهش خطر بیماری‌های قلبی دارد.

وی با اشاره به جزئیات فواید آن افزود: فیبر بالا در نان کامل به بهبود هضم، جلوگیری از یبوست، تنظیم قند خون و ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت کمک انجام می‌دهد که در کنترل وزن مؤثر هست.

علیزاده، بیان کرد: نیز مواد مغذی غنی شامل ویتامین‌های گروه B و E و مواد معدنی برای سلامت عمومی بدن ضروری هست.

وی افزود: مصرف منظم نان کامل امکان داردد خطر ابتلاء به بیماری‌هایی مانند چاقی، دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و چندین سرطان‌ها را کاهش دهد.

علیزاده، با ارائه توصیه‌هایی به شهروندان هشدار داد: شهروندان حتماً از نانوایی‌های دارای جواز کسب معتبر خرید کنند و دقت نمایند نان تولیدی با نوع آرد مورد استفاده مطابقت داشته باشد.

وی تأکید کرد: از اضافه کردن دستی سبوس به خمیر در حال پخت باید جداً ممانعت کرد.

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه