به گزارش به گزارش شبکه خبر به نقل از وبدا بر اساس توضیحات دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف شکر قهوهای برای افراد مبتلا به دیابت هیچگونه استثنایی نسبت به شکر سفید ندارد و باید به اندازه محدود مصرف شود.
در مجموع، هر قاشق غذاخوری شکر قهوهای یا سفید حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات هست. این کربوهیدراتها از نوع ساده بوده و شاخص گلایسمی بالایی دارند، به همین دلیل منجر به افزایش ناگهانی قند خون میشوند. از این رو، توصیه خواهد گردید مصرف کربوهیدراتهای ساده تا حد امکان کاهش یابد.
در توضیح تفاوت این دو نوع شکر آمده هست که شکر قهوهای نیز از نیشکر به دست میآید و تنها مقدار اندکی مواد معدنی شامل کروم دارد. در چندین مطالعات دیده شده که به خاطر وجود کروم – که به عنوان عامل تحمل گلوکز شناخته خواهد گردید – شکر قهوهای ممکن هست در کنترل قند خون اندکی بهتر از شکر سفید عمل کند، اما این تفاوت بسیار ناچیز هست و توصیه نخواهد گردید بیماران دیابتی در مصرف آن آزاد باشند.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرده هست که بیماران مبتلا به دیابت باید همواره مصرف انواع قند و شکر را تحت نظر متخصص تغذیه و در چارچوب رژیم غذایی کنترلشده انجام دهند.
دیدگاهها