به گزارش شبکه خبر، آشپزخانه بیمارستان را باید بهداشتیترین بخش یک مرکز درمانی تلقی کرد، زیرا قرار هست غذای بیماران و پرسنل بیمارستان؛ در این محیط تهیه و آماده شود. این در حالی هست که در بازرسی که از آشپزخانه یکی از بیمارستانهای دانشچندین اوقات در تهران صورت گرفته هست، موارد تخلف فاجعه باری مشاهده گردید.
وجود سوسک در آشپزخانه، فاسد شدن مواد غذایی مورد استفاده، عدم نظافت مناسب محیط و…، منجر به این گردید که ۷ تن از مدیران این بیمارستان به اداره کل بازرسی استان تهران فرا خوانده شدند.
دیدگاهها