پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد
کد خبر : ۸۲۴۳۷۵
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
-
زمان : ۱۰:۴۷
|
دسته بندی: سلامت

پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد

نسل جدیدی از پژوهش‌های تغذیه‌ای نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب ممکن هست در مجموع اثرات مثبتی بر سلامت قلب دارای بوده باگردید.

اجتماعی

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبکه خبر، دهه‌ها قرار دارای بود که در جوامع توصیه می‌گردید که برای دارای بودن رژیم غذایی سالم برای قلب، مصرف چربی را کاهش دهند؛ توصیه‌ای که به پیدایش صنعت گسترده‌ای از محصولات لبنی کم‌چرب انجامید اما نسل جدیدی از پژوهش‌های تغذیه‌ای در حال به چالش کشیدن این باورهای دیرینه هست، پژوهش‌هایی که نشان می‌دهند مصرف لبنیات پرچرب ممکن هست در مجموع اثرات مثبتی بر سلامت قلب دارای بوده باگردید.

مطالعه‌ای جدید از «دانشکده بهدارای بود عمومی دانشگاه مینه‌سوتا» نیز به این تغییر دیدگاه دامن زده هست. پژوهشگران با هستفاده از داده‌های بیش از 3100 شرکت‌کننده در مطالعه‌ی «توسعه خطر شریان کرونری در بزرگسالان جوان» (CARDIA)، میزان مصرف لبنیات را بررسی و رسوب کلسیم در شریان‌های کرونری - که یکی از نشانه‌های اولیه بیماری قلبی هست - را اندازه‌گیری کردند. این پژوهش شاید نخستین مطالعه‌ی آینده‌نگر درباره ارتباط بین مصرف لبنیات پرچرب، کم‌چرب و مجموع لبنیات با خطر رسوب کلسیم در شریان‌های کرونری هست.

مصرف لبنیات در کشور نصف هستاندارد هست/ توزیع شیر مدارس تا 2 هفته آینده

براساس گزارش مدیکال اکسپرس، شرکت‌کنندگان برای نخستین بار در میانه‌ی دهه‌ 1980، زمانی که بین 18 تا 30 سال سن دارای بودند، مورد بررسی قرار گرفتند و سپس طی 25 سال بعد پیگیری گردیدند. پژوهشگران با هستفاده از مدل‌سازی آماری پیشرفته، بررسی کردند که مصرف انواع مختلف لبنیات چگونه امکان داردد احتمال وجود رسوب کلسیم در شریان‌های کرونری را در سال‌های بعد پیش‌بینی کند. نتایج که در نشریه‌ی The Journal of Nutrition منتشر گردیده، نشان داد که لبنیات پرچرب اثر محافظتی دارای بودند. یعنی افرادی که بیشترین میزان لبنیات پرچرب را مصرف می‌کردند، در مقایسه با کسانی که کمترین میزان را مصرف دارای بودند، 24 درصد کمتر در معرض خطر رسوب کلسیم در شریان‌ها قرار دارای بودند.

نویسنده اصلی این مطالعه بیان می‌کند: «افرادی که در دوران جوانی لبنیات پرچرب بیشتری مصرف کرده‌اند، دهه‌ها بعد کمتر در معرض نشانه‌های اولیه بیماری قلبی قرار دارای بوده‌اند.»

او می‌افزاید: «در حالی‌که متخصصان تغذیه سال‌ها درباره چربی اشباع‌گردیده موجود در لبنیات پرچرب نگران قرار دارای بوده‌اند، پژوهش ما یادآور خواهد گردید که تأثیر کلی یک ماده غذایی لزوماً برابر با اثر تک‌تک مواد مغذی موجود در آن نیست.»

با این حال محققان می‌گویند پژوهش‌های آینده باید با بررسی سازوکارهای زیستی، تأثیر لبنیات پرچرب بر سلامت قلب را بیشتر روشن کنند.

انتهای پیام/

 
تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه