قربان پور: تولید بیش از ۱۵ تن گوشت ماهی در کاشمر پیش بینی می شود
کد خبر : ۸۳۳۶۳۴
|
تاریخ : ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
-
زمان : ۱۷:۵۱
|
دسته بندی: اسلایدر

قربان پور: تولید بیش از ۱۵ تن گوشت ماهی در کاشمر پیش بینی می شود

کاشمر- مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از تولید بیش از ۱۵ تن گوشت ماهی در شهرستان کاشمر خبر داد.

به گزارش شبکه خبر، کاظم قربان پور با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۱۷ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی کپور بین آبزی پروران و بهره برداران شهرستان توزیع شده است اظهار کرد: این تعداد بچه ماهی بمنظور پرورش در استخرهای دومنظوره آب کشاورزی توزیع شده است.

وی هدف از توزیع بچه ماهی توسط جهاد کشاورزی بین کشاورزان را ترویج مصرف گوشت ماهی، توسعه آبزی پروری در استخرهای دومنظوره کشاورزی، تکمیل‌شدن سبد غذایی، افزایش بهره‌وری و کمک به ارتقا بهره‌برداران برشمرد و گفت: در شهرستان ۷۰ استخر دو منظوره فعال هستند

وی ادامه داد: بهبود بهره‌وری تولیدات زراعی و باغی از طریق غنی‌شدن آب کشاورزی، کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، ترویج فرهنگ مصرف ماهی و سلامتی افراد جامعه از جمله فواید پرورش ماهی در استخرهای دومنظوره آب کشاورزی محسوب می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کاشمر بیان کرد: شهرستان کاشمر در صنعت آبزی پروری بویژه تولید ماهیان گرمابی گام بلندی در راستای تأمین امنیت غذایی و توسعه پایدار برداشته است.

قربان پور اظهارکرد: اجرای طرح‌های توسعه‌ای، ترویج و آموزش، ارتقای دانش فنی بهره برداران و تأمین نهاده با کیفیت برای پرورش دهندگان از مهمترین اقدامات جهاد کشاورزی کاشمر در راستای حمایت و پیشرفت حوزه آبزی پروری شهرستان بشمار می‌آید.

وی با اشاره به چشم انداز روشن صنعت آبزی پروری شهرستان کاشمر خاطرنشان کرد: تمرکز برافزایش بهره وری، کاهش ضریب تبدیل خوراک و توسعه صادرات به بازارهای خارج شهرستان از جمله راهبردهای کلیدی برای تداوم این روند روبه رشد است.

وی تصریح کرد: استفاده از استخرهای دومنظوره که در انتهای دوره پرورش از آب آن برای آبیاری مزارع استفاده می‌شود نمونه‌ای از کشاورزی پایدار و مدیریت بهینه منابع آبی است.

تبلیغات


اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها


ارسال دیدگاه